En bondegård forenden af en grusvej

Tema: Profit på velfærd

Private bosteder modtager hvert år over to milliarder kroner fra kommunerne. Fagbladet FOA afdækker i en artikelserie, hvordan en række private bosteder svigter psykisk sårbare børn, unge og voksne, samtidig med at de tjener på det. Læs artiklerne i temaet herunder.

I artikelserien ser Fagbladet FOA blandt andet nærmere på den private bostedskæde Hjorthøjgård, som bostedet Gården (billedet) er en del af. Ledelsessvigt, millionfortjeneste på udlejning af lokaler og mangel på uddannet personale er blandt nogle af afsløringerne.  Johnny Frederiksen

Vi bruger cookies på fagbladetfoa.dk til bl.a. at måle trafik og gøre siden bedre. Vælger du cookies fra, vil der være services, du ikke kan benytte. Læs mere om cookies 

Vi bruger cookies på fagbladetfoa.dk til bl.a. at måle trafik og gøre siden bedre. Vælger du cookies fra, vil der være services, du ikke kan benytte. Læs mere om cookies